Questions & Answers

I have amplitude 3 and I am trying to drag and drop it from Studio one 5 professional nothing happening!

0 votes
65 views
asked Dec 19, 2020 in Studio One 5 by raygollis (200 points)
I have tried numerous times to add the plug in from a folder in explorer from amplitude 3 to studio one 5 professional? But nothing happening! When I try to drag and drop the amplitude 3 from plug in manager still nothing! Is it not compatible with studio one 5 professional.

3 Answers

0 votes
answered Dec 19, 2020 by wesleypeterson (14,060 points)
I don't have 3 installed, but I have Amplitube 4 and it works just fine. I just clicked on the plus sign next to 'Inserts' above the fader and picked it. But if you are trying to load a 32bit version of any effect they will not work, so make sure you're using the 64bit.
0 votes
answered Dec 29, 2020 by raygollis (200 points)
Okay I will give it a try thanks for the response!
0 votes
answered Apr 7 by raygollis (200 points)
Please click the icon of the wrench in the browser window, at the top, right-hand corner of the window to open the plug-in manager. Make sure that there is a white dot next to the plug-in, if it shows up in the list.

I finally came back to this problem I was able to go into the plug in manager and click the white dot and reload and it finally showed up I must have clicked by accident and I wouldn't show up. Now it shows up in Effect, Tools, AmpliTube 3 but now I have another problem I have amps that are not installed so Looks like I might have to install them again! Oh Well!
...