Questions & Answers

I have guitar rig. when i play it - the effect sounds great while i'm recording. when I play it back only the dry sound

0 votes
114 views
asked May 30, 2016 in Studio One 3 by davidpatton1 (150 points)
I can hear the effects on guitar rig. I can hear when I record. When I play it back only the dry guitar sound is there. I know I'm missing something on the effects but I can figure it out.

1 Answer

0 votes
answered Apr 24, 2017 by Jamesrhone1 (183,930 points)
 
Best answer

Please check out these two guides, which will assist you in setting up your AudioBox:

1. This guide covers common AudioBox setup and configuration issues, as well as addresses basic reasons for the device to not seem to function properly:

http://support.presonus.com/entries/21351334-why-won-t-my-audiobox-record-or-play-back-audio

2. If the above guide does not resolve your issue, the driver may need to be uninstalled and reinstalled properly. Below are instructions for how to do this:

Windows Vista and Windows 7: 
http://support.presonus.com/entries/21524610-how-do-i-uninstall-and-reinstall-my-audiobox-drivers-in-windows-7

Windows 8, 8.1 and Windows 10: 
http://support.presonus.com/entries/21469744-How-do-I-uninstall-and-reinstall-my-AudioBox-drivers-in-Windows-8-or-Windows-10- 
If you're still having issues, please create a system profile for me using the instructions in the articles above and attach it as a reply. I will then be able to examine your system and provide you with further troubleshooting.

...