Questions & Answers

Why don't I get any playback sound while on project page with studio one 4 pro?

+1 vote
59 views
asked Jan 25 in Studio One 4 by davidsolorio (200 points)
When I am mixing a track and press play I am able to listen to the track out my speakers just fine but when I send the same track to the project page and press play it shows that the track is playing but I get no sound. I did the latest upgrade restarted the whole system and still nothing I am so lost at this point...

3 Answers

+1 vote
answered Jan 30 by tothrec (18,380 points)
What steps are you following to "send the track to the project page"?

Right-click, then open exported file or Right-click and open the multi-track project or ?
asked Jan 30 in Studio One 4 by davidsolorio (200 points) Project page playback fail
0 votes
answered Jan 30 by davidsolorio (200 points)
I first open S1 click on the recent track I am working on then when in the mix down page I then click up top on "song" the go to "add to project" follow the steps from there. It renders fine then follows up to the project page as it should but when I press play. Still no sound. I go back to the mix page and press play and all works fine and I get sound immediately
0 votes
answered Jan 31 by tothrec (18,380 points)
I guess I follow a different work flow.  I create a new Project and add a reference to my Song (the Song's project, not an exported WAV) to the Project.

It will then look to see if there is a Master mix and if not, create one based upon your Start and End markers.

If by chance you have your Start and End markers somewhere in the timeline that does not have anything going on you'd have silence.
...